Ouderportaal Social Schools

De Social Schools community bestaat uit de schoolgroep (hoofdgroep) en daaronder alle klassen. Als ouder bent u altijd lid van de hoofdgroep (hier wordt algemeen schoolnieuws geplaatst) en lid van de groep van uw kind(eren). Hier wordt specifiek nieuws uit de klas geplaatst. U kunt zich op de website van social schools https://app.socialschools.eu/register aanmelden met de koppelcode die u van de school heeft gekregen. Daar kunt u uw inloggegevens aanmaken. Vervolgens kunt u ook de app downloaden. (Android en Iphone).

Mobiele App

Ouders kunnen ervoor kiezen om via de mobiele app op de hoogte te worden gehouden. Download de Social Schools app en login met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt in Social Schools via notificatieinstellingen aangeven of je van elk nieuw bericht in Social Schools een e-mail wilt ontvangen.

Afgesloten omgeving

Social Schools is een veilig, afgesloten platform. Alleen ouders die toestemming hebben gekregen van de school, kunnen in de omgeving. Ouders hebben alleen toegang tot de groepen van hun kinderen.